Produkty pszczele w diecie człowieka
Data wydarzenia | 18/09/2024 09:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Uniwersytet Przyrodniczy, pl. Grunwaldzki 45 |
Sala | s. 4W |
Panel tematyczny | Nauki rolnicze |
Forma spotkania | wykład |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa, dorośli |
Opis | Specjalista chorób owadów użytkowych oraz znawca pszczół opowie o prozdrowotnych walorach produktów pszczelich w diecie człowieka |
Prowadzący | prof. dr hab. Paweł Chorbiński |
Afiliacje | lekarz weterynarii, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, UPWr |
Liczba miejsc | 120 |
Zapisy od | 01/09/2024 |
Zapisy do | 17/09/2024 |
Kontakt w sprawie zapisów | pawel.chorbinski@upwr.edu.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | ♿Tak |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |