Chrupki i snacki – chrupiące przysmaki
Data wydarzenia | 18/09/2024 10:00 18/09/2024 11:00 18/09/2024 12:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Chełmońskiego 37 |
Sala | s. 127 |
Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
Forma spotkania | warsztat |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła ponadpodstawowa |
Opis | Uczestnicy warsztatów zapoznają się z technologią produkcji ekstrudowanych produktów przekąskowych oraz uczestniczą w procesie technologicznym wytwarzania chrupek kukurydzianych. W trakcie warsztatów uczestnicy wytworzą chrupki i snacki, a następnie poddadzą je degustacji. |
Prowadzący | dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk, dr inż. Ewa Zdybel, dr inż. Wioletta Drożdż, dr hab. inż. Artur Gryszkin, prof. uczelni, Urszula Sielczak, mgr Anna Szafrańska |
Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
Liczba miejsc | 30 |
Zapisy od | 04/09/2024 |
Zapisy do | 09/09/2024 |
Kontakt w sprawie zapisów | ktrip@upwr.edu.pl, tel. 71 320 77 68 |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |