Etykiety produktów żywnościowych pod lupą – pomoc w dokonywaniu właściwego wyboru
Data wydarzenia | 30/10/2024 11:00 |
---|---|
Miasto | Dzierżoniów |
Miejsce | Szkoła Podstawowa nr 1 w Dzierżoniowie, ul. Sikorskiego 2 |
Panel tematyczny | Dzierżoniów |
Forma spotkania | warsztat |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 7-8 |
Opis | 1.Zapoznanie z etykietowaniem żywności w celu rozróżniania produktów żywnościowych i pomoc w dokonywaniu ich wyboru. |
Prowadzący | Ewa Olejarz |
Afiliacje | nauczyciel chemii i biologii, SP nr 1 w Dzierżoniowie |
Liczba miejsc | 25 |
Zapisy od | 15/09/2024 |
Zapisy do | 30/09/2024 |
Kontakt w sprawie zapisów | filia@mbp.dzierzoniow.pl tel. 74 645 61 64 |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Koordynator regionalny w Dzierżoniowie |