Kulinarna Chemia dla Młodych Odkrywców
Data wydarzenia | 20/09/2024 09:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Uniwersytet Ekonomiczny, Wydział Inżynierii Produkcji, ul. Komandorska 118/120 |
Sala | bud. C, s. laboratorium IVH |
Panel tematyczny | Nauki inżynieryjno-techniczne |
Forma spotkania | laboratorium |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | przedszkole |
Opis | Zapraszamy na niezwykłe warsztaty chemiczne, podczas których dzieci będą miały okazję odkrywać fascynujący świat chemii poprzez eksperymentowanie z produktami spożywczymi! Podczas tych zajęć dzieci będą mogły poznać tajniki chemii, bawiąc się jednocześnie swoimi ulubionymi produktami spożywczymi. |
Prowadzący | dr inż. Ewelina Książek, dr Marta Bochniak |
Afiliacje | Wydział Inżynierii Produkcji, UEW |
Liczba miejsc | 22 |
Zapisy od | 09/09/2024 |
Zapisy do | 10/09/2024 |
Kontakt w sprawie zapisów | ewelina.ksiazek@ue.wroc.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu |
️Uwagi | BRAK MIEJSC |