Produkty pszczele w diecie człowieka

Data wydarzenia 18/09/2024 09:00
Miasto Wrocław
Miejsce Uniwersytet Przyrodniczy, pl. Grunwaldzki 45
Sala s. 4W
Panel tematyczny Nauki rolnicze
Forma spotkania wykład
Tryb spotkania stacjonarnie
Grupa wiekowa szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa, dorośli
Opis

Specjalista chorób owadów użytkowych oraz znawca pszczół opowie o prozdrowotnych walorach produktów pszczelich w diecie człowieka

Prowadzący prof. dr hab. Paweł Chorbiński
Afiliacje lekarz weterynarii, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, UPWr
Liczba miejsc 120
Zapisy od 01/09/2024
Zapisy do 17/09/2024
Kontakt w sprawie zapisów pawel.chorbinski@upwr.edu.pl
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami ♿Tak
Organizator Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu