Sztuka kulinarnej rewolucji: sekrety kuchni molekularnej
Data wydarzenia | 16/09/2024 09:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Norwida 25 |
Sala | s. VIR |
Panel tematyczny | Nauki ścisłe i przyrodnicze |
Forma spotkania | wykład |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa |
Opis | Wykład dotyczący technik stosowanych w kuchni molekularnej. |
Prowadzący | dr inż. Marcelina Mazur, dr inż. Anna Żołnierczyk |
Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
Liczba miejsc | 120 |
Zapisy od | 02/09/2024 |
Zapisy do | 06/09/2024 |
Kontakt w sprawie zapisów | anna.zolnierczyk@upwr.edu.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
️Uwagi | czas trwania 45 min. |