Sztuka kulinarnej rewolucji: sekrety kuchni molekularnej

Data wydarzenia 16/09/2024 09:00
Miasto Wrocław
Miejsce Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Norwida 25
Sala s. VIR
Panel tematyczny Nauki ścisłe i przyrodnicze
Forma spotkania wykład
Tryb spotkania stacjonarnie
Grupa wiekowa szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa
Opis

Wykład dotyczący technik stosowanych w kuchni molekularnej.

Prowadzący dr inż. Marcelina Mazur, dr inż. Anna Żołnierczyk
Afiliacje Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr
Liczba miejsc 120
Zapisy od 02/09/2024
Zapisy do 06/09/2024
Kontakt w sprawie zapisów anna.zolnierczyk@upwr.edu.pl
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami Nie
Organizator Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
️Uwagi

czas trwania 45 min.